vrijdag 3 juli 2015

Vakantie Noorwegen 2015

Op 5 juli 2015 vertrekken wij richting Noorwegen om met de camper vakantie te houden. Nadat we vorig jaar een fantastisch reis hebben gemaakt langs de Normandische stranden in Frankrijk en een groot gedeelte van de kust van Bretagne hebben gevolgd, staat dit jaar Noorwegen op het programma. We hebben veel gehoord en gelezen over dit land en willen nu met eigen ogen gaan zien of de natuur echt zo schitterend is. De voorbereidingen zijn getroffen, de camper staat klaar en wij hebben er erg veel zin in. Vorig jaar hielden we familie en vrienden veelal via Facebook op de hoogte van onze vakantie avonturen. Dit jaar leek het ons leuk om via een blog iedereen die dit leuk vind op de hoogte te houden met foto's, verslagen en informatie over de lokaties die wij bezoeken.

Waar wij eerst voornemens waren 4 juli 2015 te vertrekken hebben we nu al besloten dit uit te stellen naar zondag 5 juli 2015, vroeg in de ochtend. We kunnen het ons zelf, maar zeker onze honden niet aan doen om in de hitte die verwacht wordt, te gaan rijden.
Woensdag 8 juli 2015 hebben wij de overtocht van Hirtshals (Denemarken) naar Kristiansand (Noorwegen) besproken, dus er is tijd genoeg om ons richting Denemarken te verplaatsen.