dinsdag 21 juli 2015

Een regenachtige dag

Gereden:            120 km
Coördinaten:     N61° 31.670 E9° 24.148
Camperplaats:   Camping (€19,89)

Een regen dag

We trekken vandaag weer verder in Zuidoostelijke richting. We gaan verder in de richting Lillehammer, vervolgens Hamar om door te reizen naar Oslo. De komende dagen gaan we dus wat grotere plaatsen bezoeken.
Het is geen best weer al we op pad gaan en het regent flink. Een goede gelegenheid om ons bezig te houden met verplaatsen. Het ziet er toch ineens wat anders uit in Noorwegen met regen. We hebben hier uiteraard rekening mee gehouden. Je weet gewoon als je in dit land op vakantie gaat het kan gebeuren dat je een bui op je kop krijgt. Gelukkig valt het mee. Dit is de tweede dag dat we overdag wat regen hebben.
We volgen de E6 de grote doorgaande weg richting de grote steden en na een uurtje nemen we de 255. Een weg die wat door de bergen gaat.Langs deze weg gaan we een plek voor de overnachting zoeken en misschien als het droog wordt nog wat wandelen. We komen uit in het plaatsje Skåbu en rijden daar een weggetje in om wat te wandelen. Als we niet meer verder kunnen staan we bij een camping. Al snel komt de eigenaar op ons af en vraagt in het Nederlands of we op de camping willen staan. Ach het is slecht en er is wifi, de prijs is lager dan de gemiddelde camping dus we gaan hier maar staan. Nou dat wifi was prut. Zeg dan gewoon dat je geen internet hebt. De plek was ook ongelijk dus toen de man na de betaling die avond zei "tot ziens" was dat een kreet die hij beter voor zich kon houden. Hier keren we niet terug en we zullen deze plek ook niet aanraden.

Als het even droog is gaan we er met de honden op uit we lopen de berg verder op over wat paadjes. Die houden als snel op en we lopen door knie hoge struiken.... mmmm nee dit is het niet we komen nog wel bij een leuk watertje, maar verder is er hier weinig aan.
Terug naar de camper. Eten koken en dan maar even wat opgenomen series kijken. Ook zo kunnen we ons vermaken.

Nico


We trekken weer verder

Oude blokhutten genoeg

Een mooi stroompje bezoeken tussen de buien door